Sarı-kırmızılıların yeniden takımda görmek istediği Belçikalı futbolcu, İngiliz ekibinin yöneticileriyle bir toplantı yaptı, “Kiralık gideceksem Galatasaray’ı tercih ederim” dedi. Nazifoğlu da görüşmelerin olumlu gittiğini ifade etti.

Transferde şaha kalkan ve birbiri ardına bombaları patlatan Galatasaray’da Jason Denayer yeniden kiralanıyor.

Manchester City’nin, Everton’dan John Stones’u kadrosuna katmasından sonra Denayer’i kiraya verecek kulüp aradığı belirlendi. Guardiola’nın Belçikalı futbolcuyu düşünmemesi nedeniyle İngiliz ekibinin yetkililerinin Denayer’i göndermek için düğmeye bastıkları ve Galatasaray’ın devreye girdiği bildirildi.

Denayer’in de kulüp yetkililerine, “Kiraya gönderileceksem Galatasaray’ı tercih ederim” dediği öğrenildi. Böylece sarı-kırmızılıların eski futbolcusu transferin önünü açtı ve Galatasaray ile Manchester City anlaşma noktasına geldi.

Galatasaray’da A Takım’dan sorumlu idareci Levent Nazifoğlu da görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, “Manchester City ile yaptığımız temaslar iyi gidiyor. Denayer de bize gelmeye sıcak bakıyor. Sanırım o konuda olumlu sonuç alacağız” dedi.

Chedjou gidebilir

Galatasaray’da Jason Denayer’in transferi sonrası Aurelien Chedjou’ya yol gözüktü. Cim-Bom, yeni sözleşme isteği kabul edilmeyen Kamerunlu stopere 1 senelik alacağı olan 2.2 milyon euroyu getirmesi durumunda gidebileceğini iletti.