DHA - Devre arasında yapılacak 3-4 takviye ile takımını güçlendirmek isteyen Mustafa Denizli, dikkatler transfere yönelmesine rağmen asıl sıkıntısının takımın fizik kondisyon yetersizliğinin olduğuna dikkati çekiyor.

Mustafa Denizli'nin bu tespitini Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da maç sonu yaptığı açıklama ile tescil etmiş oldu. Cihat Arslan oyunun sonlarında Galatasaray'ı çok zorlayıp, 1 puana yaklaştıklarını ifade ederken, takımının fizik üstünlüğünün Galatasaray'dan iyi olduğunu açıkça iddia etti.
Galatasaray'ın fizik kalite düşüklüğünü futbolculardan Wesley Sneijder de dile getirmiş ancak söylediklerinin yanlış anlaşıldığını iddia etmişti. Ancak kulüp çalışanları da sezon başı kampında Galatasaray'ın iyi çalıştırılmadığını açıkça dile getirerek, fizik kondisyon yetersizliğinin Hamza Hamzaoğlu ve ekibinden kaynaklandığını dile getiriyor. Birçok görüşe göre de Galatasaray'ın geçen sezon şampiyon olmasında en büyük etkenin, sezon başı kampında Prandelli'nin ağır idmanlarının etkisi olduğu görüşü hakim.

Kulüp çalışanlarının bu görüşünü dikkatle dinleyen Mustafa Denizli'nin devre arasında transfer kadar takımının fizik kondisyon antrenmanına ağırlık vereceği öğrenildi. Böylece Mustafa Denizli ile birlikte Sarı Kırmızılı futbolcular son yılların en ağır devre arası çalışma dönemini gerçekleştirmiş olacak.