Galatasaray’ın Türkiye Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı eleştirilmeye devam edilirken, önceki akşam Astana karşısında oynanan futbol da taraftarın protestosuyla karşılandı. Sarı kırmızılı futbolcular, yoğun tepkiler alırken, oynanan futbol ve kadro yapısına ilişkin yapılan eleştirilere teknik direktör Mustafa Denizli karşılık verdi.Takımın başında çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde eden tecrübeli teknik adam camiaya umut dolu mesajlar gönderdi.

KABUL ETTİYSEM...
Mustafa Denizli, önceki akşam oynanan Astana karşılaşması sonrası gazetecilerle yaptığı sohbette, geleceğin güzel olacağının altını çizdi ve şöyle devam etti:“Ben, Galatasaray’a döndüysem boş yere dönmedim. Bu görevi kabul edip geldiysem yapabileceklerimi görüp planlayarak geldim. Bir yere döndü isem, bu işin ilerisi ve geleceği olduğu için döndüm. Bekleyin, görün. Hepimiz buradayız. Daha iddialı konuşacağımız günler de olacak.” 

OPERASYON SİNYALİ

Öte yandan, sorunları çözmek adına yogun bir çalışma içerisine girip, antrenman, kamp ve bir araya geldikleri yemeklerde sürekli oyuncularını gözlemleyen Denizli, işi daha sıkı tutacak. Takım içi operasyon yapacağının da sinyallerini veren Denizli, aidiyet ve arkadaşlık ortamını da yukarıya çekmeye çalışırken, tek kıstası oyuncularının futbolu olmayacak. Başarılı teknik adam, takım içi huzuru bozduğunu düşündüğü futbolcular ile devre arası yolları ayıracak.