Süper Lig'in 22. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan ve mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da Mustafa Denizli, 90 dakikayı yorumladı. 

Denizli oynadıkları futboldan memnun söyleyerek, "Genelde skor oyunun gerisinde kaldı. Oyun normal şartlarda devam ettiği dönemde, gol tehlikesi görmeden geriye düştük. Olumlu taraflardan biri rakibe pozisyon vermemekti. Final paslarında şansızdık. Agresif olan ve baskı üretmeye çalışan bir oyun vardı ve bundan dolayı memnunum. Aşağı yukarı 20-30 tane kaleye şut var. Üzerimizde baskı da vardı. Şartlar ne olursa olsun 3 puanı alan taraf olduk" dedi.

Deneyimli hoca, "Bu akşamı fazla ayrıntılara girmeden böyle değerlendirmek doğru olur. Mersin ve Trabzon arasında siyah ve beyaz kadar fark var. Lazio maçında da dirençli bir futbol ortaya koyduk. Bugün de öyle. Aslında 2. kırmızı karttan sonra bizim oyun tempomuz düştü. Bazen bu olaylar size olumlu bazen olumsuz yansır. Bize ve futbolcularıma olumlu yansımadı. Diğer kartlardan sonra oyunun izlenebilir bir durumu kalmadı. Takımımdan son derece memnunum. Hakem kararlarının ne olduğunu benim bilmem mümkün değil. İzlemem de mümkün olmadı. İçeride futbolcularımla yaptığım görüşmede futbolcular hakemin haklı olduğunu söylediler. Trabzon'da sinirler gerilince bu kartlar çıktı. Ne konuşuldu hata kimde ben bilemem." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.