Lazio maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Mustafa Hoca, maçın orta sahada çözüleceğini söyleyen söyledi bu tip maçlarda değişikliğin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. 

İşte Mustafa Denizli'nin açıklamaları:

“Yüzde 51 tabirini Galatasaray’ın başındayken kullandım. Galatasaray hangi takımla oynarsa oynasın bizim şansımız vardır. Lazio’nun bir tek maçını izleyebildim. Lazio’nun 2-3 aylık programı bizimle tamamen aynı. Saatleri bile aynı. Çıplak gözle izlediğim maçlar dışında birçok kanaldan çeşitli bilgileri aldık. Bu maçlara hazırlık süresi bizim için kısa ama algı olarak geniş kapsamlı olacak.”

''Taraftar etkili oluyor''

“Benim için farklı bir duygu. Ben Galatasaray taraftarıyla bu formayı giydim ve bu mesleğe başladım. Onların ne denli etkili olduğunu ben de futbolcularım da birliyoruz. Taraftar bu maçlarda Galatasaray’da etkili bir güç oluyor.”

“Bu turdan sonra Lazio’dan daha güçlü bir takımla karşılaşmayız. Orta sahada büyük bir karşışlaşma bizi bekliyor. Orta sahanın en iyi koşan takımı. Perşembe günü göreceğiz kimin daha fazla koşacağını. Umarım futbolcularım gereken oyunu ortaya koyacaklardır.”

“Bu maçlarda bazen değişiklik kaçınılmaz oluyor. Ben takımın imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmeliyim. Bunların hepsi teorik çalışmalar. Bunları pratiğe dönüştürecek olan futbolcular. Ben onların bunu en iyi şekilde yapacaklarını ümit ediyorum.”