Kayserispor karşısında alınan 1 puanın kötü olmadığını ifade eden Denizli, "Oyunun geneline baktığımız zaman ortaya koyduğumuz futbolla puanı hak etmedik. İkinci yarıda biraz daha kımıldadık, bizim içeride ve dışarıda kazanamadığımız her maç bizim kaybımız, rakibimiz kim olursa olsun. Bugünün şartlarında, ikinci yarıda biraz daha istememiz iyiydi. Bugünkü şartlarda 1 puan çok mu kötü, değil. Kötünün iyisi. İçeride ve dışarda kazanacak bir takım mutlaka yaratacağız, bugün şattlar bizi çok zorladı. Kısa dönüş yaptık, bir kaç tane de aklımızı, zekamıı kullanamadığımız pozisyon var." dedi.

Ryan Donk transferini doğrulayan Denizli, "Donk dışındaki transferlerimiz 18-25 yaş aralığında olacak." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bir değişim yaşayacağız. Bunu en sağlıklı şekilde değerlendireceğiz. Yaş ortalaması yüksek bir takımız. Bu sene tercihimiz hem gelecek seneyi kurtaracak hem de bu sene oynayabilecek profilde oyunuclar olacak. Pozisyonlarda alternatiflerimiz var. Bunların bazıları basına yansıyor. Galatasaray’ın geleceğini kurtaracak 20 yaş ve altı 3 oyuncu bakıyoruz. Bir tane 25 yaş üzerinde oyuncu alacağız. Diğer transferler 25 yaş altı gruptan olacak. Çalışmalar devam ediyor. Şu anda yanımızda olmayan 2 değerli arkadaşımız var. Sneijder ve Burak. Hamit’in uzunca devam eden bir süreci vardı. Kendi içimizde de beklenmedik sonuçlar da olabilir.”