İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Mustafa Denizli, "Erken gol yiyince telaş ettik. Maçın genelinde iyi mücadele eden bir takım vardı. Çok kolay değil, Akhisar da ligimizin iyi takımlarından bir tanesi. Bazı arkadaşların, bu fırsatları daha iyi değerlendirme günü olarak değerlendirdim. Ben buraya geleli 20. gün, 5. maçımıza çıktık. Bu sıkı bir maç tablosu. Böyle de devam edecek. Gruptaki işimizi daha sağlıklı görmemize neden olacak bu galibiyet." dedi.

Gelecek adına umutlu konuşan Denizli, "Lig zaten sert mücadeleye sahne olan bir yer. Biz de bu durumu düşündüğümüz gibi kapatmak istiyoruz. Yılbaşını bulduğumuzda, belki de yönetimimizin de, bizim de düşündüğümüzün ötesinde bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Saha içi ve dışı bir şeyleri oturtmaya çalışıyoruz. Bu takımın hangi günde olursa olsun başarılarında taraftar takımın yanındaydı. Zaman zaman bizim istemediğimiz sesler de çıktı, ama bunlar doğaldır. Bunun maç başlamadan olması, futbolcuların üzerinde tabii ki baskı yaratıyor." sözlerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren tecrübeli teknik adam şöyle konuştu;

"Biz birlikte yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. Onların da tahmin edemediği, düşüncelerime müthiş olumlu cevap veren bir başka var. Şu anda dört bir yerde çalışıyoruz. Benim görevlendirdiğim isimler çeşitli yerlerde çalışma yapıyor. 15-20 gün içinde bambaşka bir Galatasaray, daha da güçlenecek, tribünü dolduracak bir Galatasaray yaratacağız. Yaş ortalamamız vasatın üzerinde bir takımız. Bunu da göz önünde bulundurarak, hem genç, hem de anında fayda sağlayabilecek bir düşüncemiz harekete geçti. Yönetimin de bize verdiği büyük bir güç var. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Scout ile de tabii ki çalışıyorum. Daha farklı ekipler de var. Benim kendi değerlendirmelerim de ona ilave olacak. Galatasaray için nokta atış diye tabir edebileceğimiz, taraftarın da psikolojisini düzeltecek ve hedefleri gerçekleştirecek bir takım ortaya çıkartacağız"