Lig TV'de yayınlanan Maraton programının sunucusu, tecrübeli yorumcu Şansal Büyüka, Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçmesini değerlendirdi.

İşte Büyüka'nın yorumları:

Mustafa Hoca Florya'nın tek hakimi olur. Tesislerde pek yönetici görmerk istemez. Yönetici sevmemezklik değil ama hocanın düzeni bu. Geçen yıl hocanın aleyhine pankart astıranlar rahat dursunlar.

"BURAK'TAN PATLAMA BEKLİYORUM"

Hocanın ardıdan Burak Yılmaz'dan bir patlama bekliyorum. Mustafa Hoca, Burak'a inanan birisi olmuştur. Mustafa Denizli'nin önünde çok sıkı 3 maçı var. Kasımpaşa deplasman. İçeride Bursa sonra Beşiktaş deplasman. Nefes almadan işe girişecek.

"GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPARDI"

Geçen sezon banko şampiyon olacak denilen Beşiktaş son haftalarda şampiyonluğu kaybetti. Bilic vardı başında. Mustafa Hoca olsa o şampiyonluğu kaybetmezdi. Beşiktaş'taki son şampiyonluğu iki kupalıydı.

"GALATASARAY FARKI KAPATIR"

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan 7 puan geride olmasının üzerine bu gelişme biz bu farkı kapatırız düşüncesi oluşturmuştur. Rakiplerde de Galatasaray yarışın içerisinde görüşü de oluşmuştur.

"MIRILDANMAYA İZİN VERMEZ"

Bu yarışta Hamza Hoca da olsa öyle böyle Galatasaray yarışta giderdi. Sneijder gibi, Podolski gibi takımın ustalarını Mustafa Denizli iyi idare eder. Kimsenin mırıldanmasına izin vermez. Solakları sever. Emre Çolak, Bilal Kısa gibi oyuncular için iyi bir durum.