Finansal anlamda zor günler geçiren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de de bir türlü istenen performansı gösteremiyor. Mustafa Denizli ile yeni bir döneme girmeyi uman sarı-kırmızılı takım, tecrübeli teknik adam önderliğinde ligde şu ana kadar beklenenin çok gerisinde. Tecrübeli teknik adam da Galatasaray’da son dönemde göreve gelmiş teknik adamlar arasında, en kötü başlangıç yapan isimler arasında yer alıyor.
 
Mustafa Denizli, ligde şu ana kadar Galatasaray’ın başında 8 maça çıkarken, sadece 3 galibiyet alabildi. Galatasaray, Denizli ile 3 de beraberlik alırken, 8 lig maçında 12 puan topladı.
 
Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, ligdeki ilk 8 maçlık performansıyla Galatasaray’da görev almış son 8 hoca arasında 7. sırada yer aldı. Galatasaray’ın efsane oyuncusu Hagi, 2010/2011 sezonunun ortasında göreve gelirken, ilk 8 maçında sadece 2 galibiyet, 2 beraberlik alabilmişti.
 
Gore aldığı dönemde çok tartışılmasına rağmen Cesare Prandelli ilk 8 maçında 16 puan toplayarak, Mustafa Denizli’yi geçmeyi başardı.
 
İşte Galatasaray’da görev yapmış son 8 teknik adam ve ligdeki ilk 8 maçlık performansları…