Galatasaray’da kadro revizyonu sürpriz bir kararla mayıs ayı sonuna bırakıldı. Devre arası transfer döneminde göze giremeyen oyuncular ile yolların ayrılması beklenirken bu operasyon teknik direktör Mustafa Denizli’nin aldığı karar ile ertelendi.

Göreve geldiği ilk günlerde, “Dalları tedavi adına sulayacağız. Ancak bundan sonuç alamazsak, budayacağız” diyerek bazı oyuncuları ile yolları ayırabileceğini işaret eden Denizli, ‘budama’ işlemini sezon sonuna bıraktı.

Ara transferde Donk dışında en az 3 oyuncu takviyesi isteyen Mustafa Denizli, Galatasaray yönetimine ‘gidecek’ oyuncular konusunda herhangi bir liste vermedi.

KADRO 28 KİŞİ OLACAK

Tecrübeli teknik adam idarecilere Galatasaray kadrosunun 28 kişiden oluşması gerektiğinin altını çizerek, “Şu anda 25 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Grosskreutz gidince bu rakam 24’e düşüyor. Donk dışında 3 oyuncu daha alınırsa kadro 28 kişi olacak. Şu anda kimse için gitsin diyemem. Gelecekler önce bir netleşsin” dedi.

Denizli, “Takım içindeki rekabetin artması ile oyuncuların performansına bakalım ve sezon sonunda bu konuda bir liste belirleriz. Önce transferler gelsin” diyerek takım içindeki operasyonu mayıs ayı sonuna bıraktı.

ÇOLAK’TA SON KARAR DENİZLİ'NİN

Denizli'nin bu kararı ile performansları tartışılan Jem Paul, Tarık, Rodriguez ve Koray sezon sonuna kadar Florya’da kalmayı garantiledi. Satın alma opsiyonu ile kiralanan Telles, Bruma ve Dzemaili’nin durumlarının netleşmesi sonrasında Mustafa Hoca, tabloya göre listesini oluşturacak.

Sarı kırmızılılarda Antalyaspor ve Çaykur Rize’nin resmen talip olduğu Emre Çolak hakkında son kararı ise teknik direktör Mustafa Denizli verecek...


Haber: Ali Naci Küçük