Galatasaray'ın Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından yayınlanan programda konuşan Büyüka, sarı kırmızılı takımda teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'nin geleceği iddiaları üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Büyüka'nın sözleri:
 
"Mustafa Denizli, iyi bir Galatasaraylıdır ve hocalığa başladığı, öğrendiği yer olarak da her zaman Galatasaray'ı görür, bunu dile getirir. Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a gelebilmesi için tek şart vardır: Denizli aday olmaz. Denizli'yi adaylardan biri olarak değerlendiremezsiniz. Galatasaray'ın genç yöneticileri devrede olursa Mustafa Denizli - Galatasaray işi olmaz. Başkan isterse Denizli gelir. Başkan Özbek de hiç kimseyi devreye sokmadan, bizzat gidecek görüşecek. Denizli, Galatasaray'a ancak bu şartlar altında gelir."

"Henüz görüşme yapmadım"

TRT Spor'da spor yorumculuğu yapan Mustafa Denizli, "Galatasaray ile şu ana kadar görüşmemiz olmadı.Bu hadiseler olacaksa, herkes tarafından bilinir. Ben insanların karşısında farklı şey söyleyecek değilim. Bu yazılanlar ve çizilenler benim dışımda gelişen şeyler... Yazılanları ben de okuyorum. Bu durumu ben kendi çevreme anlatamıyorum. Şu ana kadar Galatasaray'la bir görüşmem olmadı. Bundan sonra da olur mu bilmiyorum. Başkan benle görüşmek isterse görüşürüm. Ama 5 başkana evet dediysem 10'una da hayır demişimdir. Sonuç ne çıkar bilemem." dedi.