Ara transfere Ryan Donk ile start veren Galatasaray arayışlarını dört koldan sürdürüyor.

Genel Sekreter Fatih İşbecer, futbol direktörü Cenk Ergün ve başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bizzat transfer görüşmelerinde bulunuyor.

İşte transferde son durum:

HOLLANDA

PSG ile sözleşmesini uzatmayan Gregory Van Der Wiel, Noel tatilini ülkesinde geçiriyor. Hollandalı sağ bekle Amsterdam'da görüşme yapıldı ancak anlaşma sağlanamadı. Sneijder'in menajeri Guido Albers vasıtasıyla Ajax'ın sağ beki Van Rhijn ile temasa geçildi. Heracles'in sağ açığı Tannane de gündeme geldi ve hem kulübü hem oyuncu ile masaya oturuldu. Bu iki transferin gerçekleşmesi teknik direktör Mustafa Denizli'ye bağlı...

ALMANYA

Cimbom ara transferde Donk'un yanında orta sahaya bir takviye daha düşünüyor. Bayern Münih'te kadroya giremeyen Sebastian Rode kiralanmaya çalışıldı. Ancak Alman ekibi "Ancelotti gelene kadar kimseyi gönderemeyiz" cevabını verdi.

BELÇİKA

Hollanda ve Almanya'nın ardından rotayı Belçika'ya kıran Aslan, Brugge'nin sağ beki Meunier için nabız yokladı. Fatih İşbecer daha sonra St.Truiden'nin 21 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Edmilson Junior için pazarlığa girişti. Mustafa Denizli kararsız kaldı ve Belçika seferinde frene basıldı.

İSPANYA

Avrupa turunda son durak ise İspanya oldu. Mehmet Özbek yılbaşı günü forvet adaylarından Ciro İmmobile'nin devre arası için transfer durumunu sordu. Ancak Sevilla cephesi İtalyan forveti bırakmaya sıcak bakmadığını ifade etti.