Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Chelsea maçları öncesinde Mustafa Denizli'den Lig TV'deki Pazartesi Gecesi Futbolu'nda çok tartışılacak bir öneri geldi.

Chelsea'nin 2 tane Basel kaybı var. Bugün Basel ile G.Saray eşleşse Türkiye bayram ederdi. Bu seneki grafiğini hocası değil kimse beğenmiyor. Bu G.Saray üzerine çok koyar, Chelsea'nin üzerine koyma şansı yok. Chelsea yeni ruh yakalayamadı. Mou yıllar sonra döndü, o takımın önemli bölümü hâlâ orda.

İYİ FUTBOLCU AMA O DA BİR İNSAN

Drogba-Chelsea eşleşmesi tartışılabilir. Bir futbolcunun eski takımına karşı oynaması genel olarak çok büyük motivasyon çağrıştırmaz. Drogba çok değişik duygularla çıkacak, tribünler çağıracaktır, alkışlayacaktır. Bu esasında G.Saray için kayıptır. Lafın gelişi ben olsam Drogba ile o maça sonradan devam etmek daha akılcı. Yıllarca onlarla yaşamışsın, seni inanılmaz hırsla o maça başlatmaz. Drogba büyük futbolcu ama insan tarafı var.

ARDA ARENA'DA ÇIKSAYDI NE YAPARDI Kİ

Uzağa gitme, Emenike ne kadar oynadı Karabük'te, Ronaldo tur atlatan golü attığı anda Manchester United tribünleri önünde hangi duyguları yaşadı! G.Saray, Atletico ile eşleşse Arena'da Arda sahaya çıksa ne hissederdi!” Bu sözlere Tümer Metin'den “Onu kulübede tutamazsın hocam” kontrası geldi.

Akşam