Ezeli rakiplerinin gerisinde ligi takip eden Galatasaray, devre arası transferi için düğmeye bastı.

Maliyet açısından pahalı isimlere yönelmeyecek olan Sarı-Kırmızılı ekipte ilk sırada Trabzonspor'dan ayrılan Carl Medjani var. Bonservisi elinde bulunan Cezayirli oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Sarı-Kırmızılı ekibin listesende bulunun diğer futbolcular ise M'bia ve Donk....

Yaz döneminde bonservisi elinde olan M'Bia ile görüşme sağlayan ancak transfer etmeyen sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki futbolcunun
Trabzon'daki performansının gördükten sonra tekrar listeye aldı.

Zor günler geçiren bordo-mavili takımda futbolcular teker teker gemiyi terkederken, M'Bia'nın transferinde zorlanılması beklenmiyor. Aslan'ın diğer bir adayı Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Ryan Donk.

RİZESPOR'DAN SÜRPRİZ 2 İSİM: KWEUKE VE EREN

Mustafa Denizli'nin Türkiye'de son çalıştırdığı takım olan Rizespor'dan iki sürpriz isim hedef tahtasına koyuldu: Leonard Kweuke ve Eren Albayrak.

Devre arasında güçlü, kule bir forvet transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar Kweuke'yi radarına alırken, orta sahayı da Eren Albayrak ile güçlendirmek istiyor.

Kweuke, "Galatasaray'da oynamak kim istemez! Eğer devre arasında böyle bir teklif gelirse hem yönetimimizle hemde teknik heyetimizle görüşürüm" açıklamasında bulunmuştu.