Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçında tamamen hazır duruma gelen Burak Yılmaz ve Jason Denayer’e ilk 11’de şans vermeyi düşünüyor.

Başarılı çalıştırıcı iki oyuncunun son durumlarını yakından takip ediyor. Gençlerbirliği ve Benfica müsabakalarında oyuna sonradan giren Burak’ı 60 dakika sahada tutmayı düşünen Hamzaoğlu, bu dakikadan sonra Umut Bulut’u oyuna alarak Fenerbahçe karşısında gol aramayı planlıyor.

Deneyimli çalıştırıcının Benfica maçında ilk 18’e almadığı ve sakatlığını tamamen atlatan Jason Denayer’e Sabri’nin yerine sağ bekte görev vermesi bekleniyor.

Pas trafiğinden memnun

Hamzaoğlu’nun Benfica maçında Selçuk, Bilal ve Sneijder’in aralarında yaptıkları pas trafiğinden memnun kaldığı öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu’nun bu oyunculardan derbi maçında da bu performanslarını göstermelerini istedi.

Galatasaray gereğini yapacak

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Spor Toto Süper Lig’de 25 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Fenerbahçe deplasmanında 16 yıla yakın bir süredir kazanamamalarının kendilerini etkilemeyeceğini ifade eden İşbecer, “Adaletli bir yönetim olursa, Galatasaray orada da gereğini yapacak, 3 puanı alıp dönecektir. Deplasmanda 16 yıldır kazanamamamız çok kritik bir durum değil” dedi