Mancini takımın başına geldikten sonra ligde içerde yaptığı 7 maçı da kazanan Aslan, 1 ve 15. dakikalar arasında attığı 10 golle zirve yaptı. Ezeli rakibinin karşısına ilk yarıdaki gibi 4’te 4’lük galibiyet serisiyle çıkacak olan Kara Kartal, 16-30’luk dilimde tam 9 gol birden buldu.

Tüm Türkiye nefesini tuttu, bu akşam Türk Telekom Arena’daki derbinin ilk düdüğüne kilitlendi. Akıllarda tek soru var; Galatasaray mı, Beşiktaş mı? Maçın heyecanından, neredeyse hiç kimse beraberlik ihtimalini bile hesaba katmıyor. Çünkü iki takım da sadece birbirinin galibiyet serilerini sonlandırmak ve zirvedeki Fenerbahçe’nin ensesinden ayrılmamak amacında...

Rakamlar, her ne kadar kesin hükümlere gebe olamasa da, derbi hakkında fikir yürütülmesini sağlıyor. Mancini’den sonra Arena’da 7’de 7 yapan G.Saray, bu sezon maçların 1 ve 15. dakikaları arasında tam 10 gol buldu.

Beşiktaş’ta ise benzer bir patlama 16 ve 30. dakikalar arası yaşandı. G.Saray’a, ilk yarıdaki gibi 4’te 4 galibiyet serisi sonrası konuk olacak Bilic’in talebeleri, 16-30 aralığında tam 9 kez ağları sarstı.