Abola: Real Madrid, Galatasaray'a cezayı 10 adamla kesti

De Telegraaf: Real Madrid 10 kişiyle bile çok güçlü, Sneijder ve Galatasaray kaybetti.

El Mundo: "Galatasaray, 10 kişi kalmış Real Madrid karşısında bile hafif kaldı" başlığını attı. Gazete, Ronaldo'nun tribünden izlediği karşılaşmada ruhunun sahada olduğunu belirtti.

Mirror: Bale'in gol attığı maçta Real Madrid Galatasaray'ı kırbaçladı.

AS: "Arbeloa'nın en büyük gecesi" başlığıyla verdiği haberde, Madridli oyuncuyu göklere çıkartan yorumlar yazdı. Gazete, Madridli savunma oyuncusunun başkana, "Ronaldo'nun yokluğunda sen üzülme, onun yerine ben gol atarım" sözlerini ettiğini de ileri sürdü. Gazete ayrıca 10 kişilik Real Madrid'in 10 puanlık bir futbol ortaya koyduğunu kaydetti.

La Gazzetta Dello Sport: Yıldız futbolcu Ronaldo'nun yokluğunda, çok sayıda genç oyuncuyla sahaya çıkan İspanyol ekibinin, Ramos'a çıkan kırmızı kartla 10 kişi kalmasına rağmen Mancini'ye doğum gününde 4 gollü bir yenilgi verdiği belirtildi. Gazete, iki takımın da teknik direktörünün İtalyan olması sebebiyle "İtalyan derbisi" olarak nitelediği maç için "Ancelotti aldatmadı: Mancini'ye 4 gol" başlığını kullandı.

Marca: "Aldın mı" başlığını atarak, Real Madrid'in Cristiano Ronaldosuz bile yoluna devam ettiğini belirtti. Gazete, 10 kişi kalmış Real Madridli futbolcuların sahada harikalar yarattığını savundu.

Tuttosport: Real Madrid'in Galatasaray karşısında şov yaptığı ve Juventus'a bir hediye verdiği ifade edildi. Gazetede, kimin üst tura çıkacağının İstanbul'daki maçta belli olacağı, Juventus'a galibiyetin yanı sıra beraberliğin de yettiği vurgulandı.

Sport gazetesi: "Eksik bir Madrid Galatasaray'ı fena yendi" manşetini kullandı. Katalan gazetesi, Ramos'un sahadan atılması ile Galatasaray'ın patlama yapacağına söndüğüne işaret ederek, sarı kırmızılı futbolcuların heyecandan ve mücadeleden yoksun bir karşılaşma ortaya koyduğunu ifade etti.

Footmercato: Maçın başında 10 kişi kalan Real Madrid, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti.

Daily Mail: Bale, sakat Ronaldo'nun yokluğunda nasıl baş döndürücü frikik attığını gösterdi, 10 kişilik Real rahat kazandı.

Corriere Dello Sport: Juventus maçıyla ilgili, "Mancini için son şans" başlığını attığı haberde, "Türkler için bir üst tura yükselip yükselmemek İstanbul'da Juventus karşısında belli olacak" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in, Mancini'nin doğum gününü "mahvettiğini" yazan gazete, maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Conte'yi, "Juventus kaliteli takım ama İstanbul'da oynamak o kadar kolay değil" sözleriyle uyardığı kaydedildi. 

Globo: CR7'siz gecede Arbeloa parladı, Real rakibini üzdü

Voetbal: 10 kişilik Real Sneijder'i üzdü, Juventus Vidal'a teşekkür ediyor.