Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. hafta mücadelesinden Galatasaray, konuk olduğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup ettiği maçtan sonra yaşanan skandalların ardı arkası kesilmedi.

Galatasaray maçından sonra yaşanan güvenlik zaafiyeti skandallara yol açtı. Maçtan sonra soyunma odası koridorunda en az 500 tafatar vardı. İçeri nasıl girdikleri anlaşılamayan bu taraftarlar yüzünden iki takım oyuncuları büyük korku yaşadı.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı yaptığı esnada, toplantı odası dışardan kilitlenince büyük panik panik yaşandı. Odanın dışarıdan içeriye girmeye çalışan taraftarları engellemek isteyen stat görevlileri tarafından kilitlendiği öğrenildi. Stat görevlileri troplantı sonunda kapıyı açmaya çalışırken bu kez kapı kolu kırıldı. Bu yüzden Hamza Hamzaoğlu ve gazeteciler içeride 5 dakika mahsur kaldı. Olaylar bununla bitmedi Hamzaoğlu, odadan çıkar çıkmaz 10-15 kişilik bir grup Hamza Hamzaoğlu ile fotoğraf çektirme niyeti ile gelirken genç teknik adamın eline, ayağına sarılıp arbede yaratırken kalabalığın arasında kalan Galatasaray teknik direktörünü kulübün özel güvenlikleri kurtardı.