Galatasaray'da seçim yapılması gerektiğini dile getiren Yasaman, Dursun Özbek yönetimini eleştirirken başkan adayı olup olmayacağı konusunda konuştu.

Yayına telefonla bağlanan Yasaman, "Durum bize de çok garip geliyor. Yeni yönetim geleli 10 ay oldu. 10 ayda bu hale gelmek mucize bence. Çünkü 4. yıldızı almış, 3 kupa almış bir takım bırakılmıştı. UEFA'dan gelen 12 milyon Euro gelir var, yayın geliri artmış, forma satışı patlamış... Yeni yönetim çok fahiş hatalar yaptı yani.

İyi transferler yapamadılar. Sembol bir oyuncu olan Melo satıldı. Takımı sürükleyen, çok önemli bir isimdi. Orada çok büyük bir hata var. Onun yerine belki aynı fiyata Donk alındı. Vasat bir oyuncu. O da oynayamıyor.

Burak Yılmaz gibi bir oyuncuyu satıyorsunuz. 8 milyon euro diyorsunuz. Halbuki diğer takımlara verilen paraları çıkardığınzıda 5 milyon 250 bin ediyor. Donk ve Linnes'in bonservisine eşit. Böyle bir hata yapılamaz. Futbolcu seçiminde ve transfer politikasında büyük yanlışlar var" dedi.

Teknik direktör konusunda hatalar yapıldığını söyleyen Yasaman, "O kadar çok hoca değişti ki futbolcular serseme döndüler. Taktik ve motivasyon bakımından aylarca çalışmadılar. Her dakika antrenör değişiyor. Antrenörler de normal değişmiyor. Bu politikanın takım üzerinde büyük etkisi oldu" ifadelerini kullandı.