"Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Galatasaray, dördüncü yıldızı armasına ilk takan takım olmak için çıkacağı yolculuğun resmi startını 11 Eylül Perşembe günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da veriyor.
 
Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Cesare Prandelli ve dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek bütün futbolcularımızın katılımıyla Aslantepe’de yapılacak tören, saat 10.30’da başlayacak.
 
Arena’da sadece medya mensuplarının izleyebileceği görsel şölen, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın konuşmasıyla açılacak.
 
Galatasaray Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanacak törende daha sonra, teknik direktörümüz Cesare Prandelli ile takım kaptanları Selçuk İnan ve Wesley Sneijder birer konuşma yapacak.
 
Dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek teknik heyet ve futbolcularımız; tribünlerde kendilerini destekleyen taraftarlara medya aracılığıyla dördüncü yıldız sözü verirken, onlara önemli mesajları da olacak.
 
11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki töreni izleyecek yazılı ve görsel medya mensuplarının akreditasyon için 10 Eylül Çarşamba saat 16.00’ya kadar başvuruda bulunmalarını rica ederiz."