Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden Doria'nın kulübünden bedelsiz ayrılabileceği öne sürüldü. Botafogo'nun 10 milyon euro civarı bonservis rakamları talep ettiği 20 yaşındaki stoperin bir süredir kulübünden parasını alamadığı ortaya çıktı.

Brezilya'dan Lance'nin haberine göre oyuncuya üç aydır ödeme yapılmıyor. Bu durumun Doria'ya kontratını feshetme imkanı tanıdığı bildirildi. Brezilyalı futbolcunun yakın çevresindeki kişilerin futbolcuya baskı yaptıkları ve mutlaka kulübe karşı mahkemeye gitmesi gerektiğini söyledikleri iletildi. 

İsmi açıklanmayan bir Avrupa kulübünün de oyuncunun menajeriyle iletişime geçerek, Botafogo ile olan kontratını feshetmesi yönünde baskı yaptığı ifade edildi. Botafogo cephesinde bu gelişmelerin kaygı yarattığı, takımdaki en değerli oyuncu olarak görülen Doria'nın elden bedava gitme ihtimalinin kaygı yarattığına dikkat çekildi.

Arjantin'in River Plate takımında forma giyen Balanta ile de ilgilenen Galatasaray, Brezilya'nın yeni yıldızları arasında gösterilen futbolcuda bu yönde sürpriz bir gelişme yaşanması ve oyuncunun serbest kalması durumunda transferde büyük bir avantaja sahip olabilecek.

Skorer