Drogba'nın, 2013 Afrika Kupası'nda Fildişi Sahili adına etkili bir performans gösterememesinin ardından, yeterince hazır olmadığı gerekçesiyle kesik yediği milli takıma yeniden dönmesi gündemde. Fransız teknik adam, geçmiş konuşmalarında Drogba'nın hazır olması halinde milli takıma yeniden dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

ANTEP MAÇINA YORGUN GELEBİLİR

14 Ağustos'ta Meksika karşısında forma giyeceği işaret edilen Filidşili yıldız, 17 Ağustos'ta lige start verecek olan Galatasaray'ın Gaziantepspor ile içeride oynayacağı maça yorgun gelebilir. 11 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Kayseri'de Süper Kupa mücadelesi verecek olan sarı-kırmızılılarda Didier Drogba'nın ABD'nin New York şehrinde oynanacak mücadele için yola çıkacağı ifade ediliyor.

EBOUE DE GİDEBİLİR

2014 Dünya Kupası Afrika Vegabet Elemeleri'nde grubunda en yakın rakibi Fas'ın 5 puan önünde bulunan Fildişi Sahili'nde Galatasaray'dan Emmanuel Eboue de milli takım kampına dahil edilebilir. Teknik direktör Lamouchi takım kadrosunu 8 Ağustos Perşembe günü açıklayacak. Fildişi Sahili ile Meksika milli Takımları arasındaki hazırlık mücadelesi 14 Ağustos Çarşamba günü New York'ta Met Life Stadı'nda oynanacak.

Sporx.com dış haberler