Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Radyospor'a konuştu. Ergün, transfer söylentileri ile ilgili konuştu ve Drogba'nın Ünal Aysal ile görüşerek takımda kalmak istediğini belirtti.

İşte Ergün'ün sözleri...

Drogba'nın sözleşme uzatacağını ifade eden Ergün, "Drogba geçtiğimiz günlerde G.Saray'da kalmak istediğini beyan etti. Biz de ayrılmak istemiyoruz. O yüzden problem yok. Başkan ile görüştüğünü biliyorum. Başkana kalmak istediğini söyledi. Mourinho'nun söylediği de doğru, bir efsanedir kendisi. Gideceğiz o statta da görecekler." dedi.

Transfer söylentilerine değinen yönetici, "Çok fazla isim çıkması normal. İsimlerin bir kısmı ile görüşülüyordur, bir kısmını menajerler dillendiriyordur. Bazı isimlerle görüşüldüğü malum. Sonuçlanmasını bekliyoruz. Gönderme konusunda da çalışmalar yapıyor kulüp." ifadelerini kullandı.

Sezonu şampiyon tamamlayacaklarını öne süren basın sözcüsü, "Puan kaybının kapanacağını devamlı dile getirdik. 9 puan iken fark önemli olmadığını söyledik. Belki 5'e düşer. Galatasaray şampiyon olacak, biz buna inanıyoruz." diye konuştu.

Sneijder'in MANU'ya transfer olacağı söylentileri için, "Sneijder ile ilgili sadece iddialar çıktı, ortada bir gerçek yok" diyen Ergün, Juventus maçı sonrası UEFA'dan saha için problem olmadığı yönünde bir mektup aldıklarını da, "UEFA'dan gelen mektuplar sahanın problemli olmadığını söylüyor. Gerisi spekülasyon" sözleri ile ortaya koydu.