Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'in takımın başında çıkacağı ilk maçta Galatasaray yedek kulübesinde sadece 3 ismin, ideal Galatasaray A Takım kadrosunda yer almaları dikkat çekti. Galatasaray'da yedekler arasında altyapıdan çıkan Volkan Pala, Kerem Çalışkan ve Muhammet Yeşilyurt da yer aldı.

Sabri, Sneijder, Denayer, Sinan ve Hakan Balta'nın sakatlıkları nedeniyle olmayışları nedeniyle 18 kişilik kadro oluşturmakta zorlanan Galatasaray'da, yedek kulübesinde yer alan 7 isim toplamda bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sadece 1723 dakika süre aldı. Bu 1723 dakikanın da 1422 dakikasın Chedjou'nun oynadığı maçlar oluşturuyor. Kamerunlu oyuncu dışında yer alan 6 isim Süper Lig'de sadece 301 dakika süre alabildi. Bunlardan genç Volkan Pala, Kerem Çalışkan ve Muhammet Yeşilyurt ise ligde hiç süre alamadı.

Öte yandan Galatasaray'da Eskişehirspor karşısında ilk 11 başlayan isimlerden orta saha 3'lüsü Bilal Kısa, Jose Rodriguez ve Emre Çolak bu sezon ligde yalnızca 5 dakika birlikte sahada bulundu. Aynı zamanda Galatasaray yedek kulübesinde yer alan Chedjou dışındaki 6 isim Spor Toto Süper Lig'de toplamda sadece 6 maçta süre alabildi.

4

Kaynak: Webaslan