Galatasaray'da iki günlük izin devam ederken takımın tecrübeli golcüsü Didier Drogba'nın takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe derbisinde sahada olmak için İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile özel bir görüşme yapan Fildişili yıldızın derbide mutlaka sahada olmak istediği belirtildi.

Bu görüşme sonrası Mancini'nin sağlık kuruluna verdiği talimatla Drogba'nın tedavisi konusunda vitesin artırılmasını istediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun sakatlığında aksi bir durum yaşanmaması durumunda hafta ortasından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.

Takımın bir diğer sakat oyuncusu Aurelien Chedjou'nun da Fenerbahçe derbisine yetişmesi bekleniyor.

Mancini'nin iki günlük izin öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda, "Mancini'nin sözlerini "Her takımın sıkıntılı dönemleri olur. Bu da bizim için öyle bir dönem. Fenerbahçe maçıyla bu dönemi atlatacağız. Ben buna inanıyorum. " dediği öne sürüldü.

Hazırlıklar yarın başlıyor

Süper Lig'in 27. haftasında, deplasmanda Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalarak ikincilik koltuğunu tehlikeye atan Galatasaray'da, izin bitiyor.

Konya'da oynanan maçın ardından, teknik direktör Roberto Mancini'nin verdiği izinle 2 gün dinlenen sarı-kırmızılı futbolcular, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına yarın başlayacak.