Türkiye’deki futbol seviyesi hakkında konuşan Didier Drogba, “İstanbul harika bir şehir. Buradaki futbol seviyesi çok ilginç. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Filidişi Sahilli yıldız, “Kariyerimdeki en iyi an 2012 Şampiyonlar Ligi finali” dedi.

“Galatasaray’dan ayrıldıktan ne yapacaksınız” sorusunu yıldızı futbolcu, “Galatasaray’la bir yıllık daha sözleşmem var. Sözleşmem bititkten sonra futbola devam edip etmeyeceğim Betpas konusunu düşüneceğim” şeklinde cevapladı.

“Futbolu ne zaman bırakacaksınız” sorusunda Drogba, “Durmaya niyetim yok. Şu anda gerçekten Galatasaray’da en üst seviyeye çıkmaya odaklandım” dedi.

"Galatasaray'da kaptanlık yapıp yapmayacağı sorulan oyuncu bu soruya da şu şekilde cevap verdi: "Bilmiyorum ama Galatasaray formasını giymekten zaten gurur duyuyorum."

Şampiyonlar Ligi'ni Bayern Münih'in kazanma ihtimali sorulan Drogba bu soruya da, "Jose Mourinho, Essien ve Carvalho için Madrid'den yana olsam bile mantıklı gözüküyor" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray taraftarı hakkında düşünceleri sorulan yıldız, "Galatasaray taraftarı hakkında en çok sevdiğim şey çok tutkulu olmaları" diye konuştu.

"Şükrü Saracoğlu'nda şampiyon olur muyuz?" şeklinde yöneltilen soruya Didier Drogba şöyle yanıt verdi: "Umarım Fenerbahçe maçından önce şampiyon oluruz."