Bu sene ilki düzenlenen ve Altınordu ile Galatasaray'ın işbirliğinde hayata geçirilen Altınordu Cumhuriyet Ligi Kupası 29 Ekim Salı günü Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı. Ligin şampiyonu Beşiktaş olurken, Galatasaray'ın başarılı oyuncuları Didier Drogba ve Emre Çolak da turnuvayı seyretti.
 
Altınordu ve Galatasaray'ın ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Ligi Kupası, dün kutlanan 29 Ekim tarihinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Altınordu, Galatasaray, Beşiktaş ve İstanbul BBSK U12 takımları katıldı. Gün boyunca oynanan Lig müsabakaları sonucunda kupanın sahibi Beşiktaş oldu. Galatasaray ligi ikinci tamamlarken, Altınordu üçüncü bitirdi. İstanbul BBSK ise turnuvayı son sırada tamamladı.
 
İlk kez düzenlenen Cumhuriyet Ligi Kupası'nda maçlar iki devreli lig usulüne göre ve 2x20 dakika üzerinden oynandı. Takımlar 7 oyuncu ve 1 kaleciden oluştu.
 
Sertifika, madalya ve kupalar, Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit ve Galatasaray Futbol Akademi Direktörü Bülent Ünder tarafından turnuva sonrası yapılan törenle tüm takımlara takdim edildi.

CİHAN