Galatasaray’ın Cheikhou Kouyate ile ilgilendiği haberleri Afrika’da da yankı bulurken, Anderlecht’li genç yıldızı yönetime Drogba’nın önerdiği bildirildi.

24 yaşındaki stoper, “Hakkımda birçok transfer haberi çıkıyor ama ben hala buradayım. Gelecek sezon ne olur bekleyip göreceğiz” dedi. Senegal Milli Takımı’nda da oynayan 1.93′lük Kouyate’nin piyasa değeri 7 milyon euro.

Drogba şovla döndü!
 Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini tarafından geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanına götürülmemesi büyük tartışma konusu olan Didier Drogba, bir haftalık aranın ardından takımdaki yerini aldı. Hafta arası milli maçta Belçika’ya karşı yarım devre oynayan Fildişi Sahilli futbolcuyu beklendiği gibi ilk 11’de sahaya süren Mancini böylece yıldız golcüyle aralarında bir problem olmadığını gösterdi. Maçın ilk yarısında şık bir kafa vuruşuyla Akhisar filelerini havalandıran Drogba, Süper Lig’deki gol sayısını 9’a çıkardı. İkinci yarıda defansın büyük hatasını affetmeyerek farkı üçe çıkaran tecrübeli futbolcu 10 gole ulaştı. Drogba, Burak’ın ikinci golüne de asist yaparak maça damgasını vurdu. 69. dakikada alkışlar arasında yerini Umut Bulut’a bırakan Drogba son golünü 2 Şubat’ta 6-0 kazandıkları Bursaspor maçında atmıştı.

AMK