G.Saray yönetimi son günlerde ilginç bir teklifin kararsızlığı içinde... Sneijder ve Drogba transferiyle gündem olan, sezon başında da ülkemizdeki U-20 Dünya Kupası’nda Portekiz formasıyla yıldızlaşan Bruma’yı 10 milyon Euro gibi astronomik bir rakamla kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, spor piyasasındaki fon şirketlerinin de gözdesi haline geldi...

ABD’li bir şirket, Cimbom’un iki yıldızı için kulübe teklifte bulunurken önerilen rakamlar ise kafa karıştırıcı... Şirket, ilk teklifinde Bruma ve Drogba’ya talip oldu. Buna göre Didier Drogba’nın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen yüzde 20’lik bir teklif yapan şirket Fildişili yıldızın yıllık ücretinin yüzde 20’si olan 800 bin Euro’luk bedeli karşılamak istiyor.

5 MİLYON EURO VERECEKLER

Bruma için yapılan teklif ise bonservisi üzerinden. 10 milyon Euro’ya alınan genç oyuncu için yüzde 50 bonservis teklifi yapan ABD’li firma bunun karşılığında ise 5 milyon Euro önerdi. Buna göre ileride Bruma’nın satışı halinde toplam rakamın yarısı G.Saray’a yarısı ise şirkete gidecek. Yönetim ise henüz bu teklife yanıt vermedi.

Portekizli yıldız adayını ileride çok daha yüksek bir bedele satma planları yapan Cimbom, 5 milyon Euro’luk öneriyi düşünmek için süre istedi. Ayrıca şirketin gelecekte yapılacak yeni transferlerde de G.Saray ile işbirliğine gitmek istediği ve bunu da yönetime ilettiği öğrenildi.

Skorer