Galatasaray'ın yıldızları Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile birlikte oynamak istediğini belirten Arslan "Bu yıl Fenerbahçe şampiyonluğa yakın ama ben Galatasaray'ın olmasını isterim. Drogba ve Sneijder'le birlikte oynamak güzel olurdu ama Hamburg'la 1,5 yıllık sözleşmem var" diye konuştu.

Hamburger SV genç yıldızı Tolgay Arslan, hedeflerini, futbol ve özel hayatına ilişkin çok önemli detayları DHA'ya anlattı. Hamburger SV standındaki yılbaşı eğlencesinde bir araya geldiğimiz Arslan, Almanya ve Türkiye Milli takım arasındaki tercihini ilk kez DHA'yla paylaştı.

LİGDE ÇOK KÖTÜYDÜK, TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ

Hamburger SV olarak lige kötü bir giriş yaptıklarını söyleyen Arslan " İlk 6 hafta sonunda 4 puan aldık. Devam eden maçlarda toparlanmaya çalıştık ama son maçımızda Bayern Münih'e yenilmekten kurtulamadık. Kendi evimizde oynayacağımız Mainz maçını kazanıp, yeni sezona moralli dönmek istiyoruz" diye konuştu.

VAN DER VAART'LA YEMEĞE GİDİYORUM

Takımda en iyi Rafael Van der Vaart'la anlaştıklarını söyleyen Arslan " Rafael ile birlikte oynamak müthiş bir duygu. Pozisyon olarak benim önümde oynuyor. Antremanlarda tecrübesini bize aktarıyor. Futbol dışında Rafael ile çok bir araya geliyoruz. Birlikte yemeğe ve sinemaya gidiyoruz" dedi.

HEDEFİM TÜRK MİLLİ TAKIMI

Türkiye ve Almanya U-21 Milli Takımlarında oynadığını ama hedefinin Türkiye A Milli takımı olduğunu söyleyen Arslan "Türkiye ve Almanya genç Milli kategorilerinde oynadım ama Türkiye A Milli Takımı'ndan teklif gelirse oynamayı düşünürüm. Eğer çağırılsam hedefim Avrupa ve Dünya kupalarında oynamak olur" diye konuştu.

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTERİM AMA 1,5 YILLIK SÖZLEŞMEM VAR

Galatasaray'ın yıldızları Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile birlikte oynamak istediğini söyleyen Arslan " Türkiye ligini yakından takip ediyorum. En son 2-1 biten Kasımpaşa- Beşiktaş maçını izledim. Bu yıl Fenerbahçe şampiyonluğa yakın ama ben Galatasaray'ın olmasını isterim. Drogba ve Sneijder'le birlikte oynamak güzel olurdu ama Hamburg'la 1,5 yıllık sözleşmem var" diye konuştu.

HEDEFİM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK

Şampiyonlar Liginde oynamayı çok istediği belirten Arslan "Şuan için Hamburg'un futbolcusuyum ama gelecek ne gösterir bilmiyorum. Durumum Hamburg'un ligde nereye gideceğine bağlı. Ben gelecekteki kariyerimi Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde sürekli mücadele eden bir takımda sürdürmek istiyorum" dedi.

5 YILLIK BİR İLİŞKİM VAR, EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Özel hayatına ilişkin çok önemli detayları paylaşan Arslan "5 yıldır devam eden bir ilişkim var ve kız arkadaşımla çok mutluyuz. Şu anda o üniversiteye gidiyor. Okulu 2 yıl sonra bitince evlenmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

TARAFTARIN İLGİSİ ÇOK

Bayan hayranları tarafından gösterilen ilgiden sevgilisinin rahatsızlık duymadığını söyleyen Arslan "Hamburg'a geldikten sonra taraftarımızın ilgisi arttı, buda çok normal. Bu duruma kız arkadaşım da alıştı, bana güveni tam. Sonuçta ben profesyonel bir oyuncuyum, hedefim futbolumu daha geliştirerek zirveye çıkmak" dedi.

DHA