Didier Drogba, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile taraftarlara seslendi ve son dönemde kendisini eleştirenlere de cevap verdi. 

Galatasaray taraftarına mesaj veren Drogba, "Son birkaç günde birçok yanlış hikaye yazıldı. Bu yüzden bizi zor günde de destekleyen gerçek Galatasaray taraftarlarına sadece teşekkür etmek istiyorum. Kimse kusursuz değil ve bizim bir mağlubiyet sonrasında tek yapabileceğimiz, sıkı çalışarak, derbinin de olduğu sonraki maçlara odaklanmak. Mağlubiyet sizin kadar bizi de üzdü, ancak güçlü kalmamız için taraftarların desteğine ihtiyacımız var." dedi

Şampiyonlar Ligi'nden elenme süreci hakkında da konuşan deneyimli futbolcu, "Chelsea yenilgisi sonrasında beni eleştiren insanlara, kaybettiğimiz için çok üzgün olduğumu söylüyorum. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 8'e kalmasını her şeyden çok istedim ancak, dürüst olalım o gece Chelsea bizden daha iyiydi. Chelsea taraftarlarına duyduğum saygıyı ve aşkı, Galatasaray ve Marsilya taraftarlarına da duyuyorum. Oynadığım bütün kulüplerde taraftarlarla aramda bir sevgi ağı oluşması normal ve benim için önemli. Bazı insanların bunu anlamaması çok üzücü... Takımımın bu zorlu süreci atlatması için bir an önce sağlığımı geri kazanmayı umuyorum" şeklinde konuştu.

Drogba, açıklamaların yanı sıra bu fotoğrafı paylaştı.