Maçtan sonra Danimarka basınının sorularını yanıtlayan Fildişi Sahilli yıldız, Kopenhag ile oynadıkları rövanşa iyi hazırlanmadıklarını söyledi. İstanbul’daki maçı iyi bir oyunla 3-1 kazandıklarını hatırlatan Drogba, “Kopenhag’ın intikam duygusuyla oyuna asılacağını biliyorduk. Ancak maça yeterince iyi hazırlanmadık. Sanırım Kopenhag’ı biraz hafife aldık” dedi.

Drogba’nın açıklamalarına geniş yer veren BT gazetesi, 35 yaşındaki oyuncunun yenilgi nedeniyle kızgın olduğuna dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı oyuncu, “Üzücü bir sonuç oldu. Çok şansımız vardı ve gol atma konusunda şansız olduğumuzu düşünüyorum. Fakat Kopenhag iyi oynadı. Galibiyeti istediler ve erken bir gol atarak maçın sonuna kadar skoru korumayı başardılar. İki şans buldular birini gol yaptılar. Bizim maça odaklanmamız iyi değildi. Kopenhag’ın ilk maçtan çok farklı oynayacağını bilmeliydik. Böyle maçlara çok daha iyi hazırlanmamız lazım” diye konuştu.

Real Madrid ve Juventus’la oynayacakları maçları da değerlendiren Drogba, “İspanya’dan puanla dönmek istiyoruz. Ardından Juventus’u yenerek gruptan çıkmaya çalışacağız. Real’e 6-1 yenildiğimiz maçtan sonra herkes Galatasaray’ın turnuva dışında kaldığını düşünüyordu ama iddiamızı sürdürüyoruz. Grupta her şey kendi elimizde” yorumunu yaptı.

Milliyet