Marsilya’da kendisinin giydiği 11 numarayı Senegalli yıldızın şerefli bir şekilde taşıdığını ifade eden Drogba,

Marsilya’da kendisinin giydiği 11 numarayı sadece Niang’ın şerefli bir şekilde taşıdığını ifade eden Drogba, Senegalli yıldıza övgüde bulundu. Sport.fr sitesine konuşan Fildişili yıldız, Marsilya'da oynadığı dönemi hatırlatarak, giydiği 11 numaralı formanın kulüp için özel bir anlam taşıdığını belirtti. Kendisinin bu formaya büyük önem verdiğini vurgulayan Drogba, ayrıldıktan sonra o formayı sadece Niang'ın şerefli bir şekilde giydiğini, Remy ve Jordan Ayew'in taşıyamadığını ifade etti.

Niang’ın Velodrome’da gösterdiği performansla Marsilya formasını ve 11 numarayı gururla taşıdığını belirten Drogba, “Ben ayrıldıktan sonra bir tek Mamadou Niang 11 numaralı formayı şerefle taşıdı” dedi. Kariyerinde 11 numaranın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu kaydeden yıldız golcü, Galatasaray ve Chelsea’de de 11 numarayı tercih ettiğini belirtti.

Drogba bereketi

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba’nın forması Senegal’de açık arttırmaya çıkarıldı. Büyük ilginin olduğu organizasyon Senegal ulusal televizyonu RTS1’den de canlı yayınlandı. Gecede Drogba’nın çok önemli bir futbolcu olduğu vurgulandı.

Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın forması Senegal'de açık arttırmayla satıldı. Dakar şehrinde NPHSC tarafından düzenlenen organizasyonda, Fildişili forvetin Galatasaray'da giydiği 11 numaralı forma görücüye çıkarıldı. Barı Afrika'da kullanılan para birimi frank üzerinden satılan forma, 10 milyon franka(yaklaşık 46 bin lira)  alıcı buldu.
Senegal'in ulusal televizyonu RTS1 tarafından da canlı yayınlanan gecede CSS Jean Claude Mimeran şirketi 3 milyon frank ile başlangıcı yaptı. Ombudsman of the Republic of Gabon şirketi ise 5 milyon frank teklif ederek geceye damga vurdu. Gecede yer alan müşteriler Drogba'ya hayran olduklarını belirtirlerken, yıldız futbolcunun özel bir isim olduğunu ifade ettiler.

Skorer