Galatasaray'da geçirdiği başarılı dönemden sonra eski kulübü Chelsea'ye dönüş yapan Didier Drogba, gündem yaratan röportajı yalanladı. Röportajda Fatih Terim'i ve Galatasaray'daki takım arkadaşlarını eleştiren Fildişili oyuncu, bu ifadeleri yalanladı.
 
Röportajın "uydurma" olduğunu ifade eden Didier Drogba, Galatasaray'a sevgi ve saygısının olduğunu ifade etti.
 
Drogba resmi Twitter adresinden gönderdiği mesajda, "İnsanlar neden böyle yalanlar uyduruyor biliyorum. Galatasaray'a sevgi ve saygıdan başka bir şey beslemediğimi herkes biliyor" ifadelerini kullandı.
 
Drogba sözü edilen röportajda takım arkadaşlarının Mancini döneminde kendisine pas vermedini belirterek, "G.Saray’da kendini profesyonel adlandıran, çocuk ruhlu futbolcular vardı. Onların oyunu farklıydı. Futbol ciddi bir oyundur ve zeka gerektirir. Benim çocukça oyunlara ayıracak vaktim ne yazık ki yoktu" ifadeleriyle dikkat çekmişti.
 
Ayrıca Fatih Terim dönemiyle ilgili, "Fatih Terim ile iletişim problemi vardı. Gönderilmesini bana bağladı. Beni taraftarın önüne atmaya çalıştı. Başkanla görüştüğüm için gittiğini düşündü. Ben Didier Drogba’yım. İletişim insanıyım. İsteyen herkesle görüşürüm. İyi veya kötü oynadığımı masörden, tercümandan duymak zorunda değilim" ifadeleri kullanıldığı iddia ediliyordu.