DIDIER DROGBA

"Bizim için çok zor bir maç olacak. Şu anda sezona istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Ama Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena ve bu maçta o enerjiyi bularak onlara problemler çıkaracağımızı düşünüyorum.

Real Madrid çok iyi bir takım. Gareth Bale'i transfer ettiler. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Ve aynı zamanda benim eski teknik direktörüm Carlo Ancelotti takımın başına geldi. Onu yeniden görmek benim için güzel olacak. O çok iyi bir teknik direktör ve geriye dönüp baktığımızda önemli işlere imza attı. Madrid'te iyi işler yapacaktır ama ben salı günü iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.

En önemli şey bence karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. İlk maçta da, son maçta da en önemli olan şey galip gelmektir. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Real Madrid çok önemli oyunculara sahip, çok büyük bir takım. Ama futbolda herşey olabilir. Aynı sahada iki takımda on bir kişiyle mücadele ediyor. Neden olmasın?

Yine aynı şekilde bir gol atar mıyım bilmiyorum. Belki karşılaşma 0-0 biter gol olmaz, ama ben yine ritmimizi bulacağımızı düşünüyorum. Üç haftadır istediğimiz sonuçları tam olarak alamıyoruz. İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekibiz. Sadece biraz daha rahat olmalı ve oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız.

Bazen biz oyuncular sahada yaptıklarımızla taraftarımızı ateşliyoruz. Geçen sezon oynadığımız maçtaki desteğe ihtiyacımız olacak. Real Madrid'li oyuncular o atmosferi gördüğünde adeta şok olmuşlardı. Maç sonunda burası futbol oynamak için harika bir yer ve muhteşem bir taraftarınız var demişlerdi. Bu doğru, onlar gerçekten harikalar ve en iyiler. Salı günü de yine çok iyi olacaklarını ve onlara güzel bir sürpriz yapacağımızı düşünüyorum.

Gruba ilk başta baktığınızda normalde grubu üçüncü ya da dördüncü bitirmemiz gerektiğini söyleyebilirsiniz. Ama bildiğiniz gibi futbolda her şey olabiliyor. Ben bu takıma inanıyorum ve bir sonraki tura yükseleceğimizi düşünüyorum."

''Madrid Maçı benim için Çok özel!''

''Hayatımda böyle taraftar görmedim!''