Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba’dan kötü haber geldi. Katar’a sağlık kontrollerine giden oyuncunun yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak bıçak altına yatmasının gerektiği ortaya çıktı.
 
Oyuncuyu muayene eden Khalifa al Jeham Kuwari, Drogba’nın ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Oyuncunun kasık bölgesindeki sıkıntı nedeniyle önümüzdeki günlerde bu operasyonu geçirmesi gerektiği belirtildi. Bu durumun oyuncunun Dünya Kupası’na katılmasını engellemeyeceği belirtildi. Ancak 7 Mayıs’taki Türkiye Kupası finali için şüpheleri doğurdu.  

DROGBA İSTANBUL'DA

Katar'ın başkenti Doha'daki özel bir klinikte kontrollerden geçen ve  tedavisine başlanan Drogba, tekrar İstanbul'a geldi.

Sakatlık durumuyla ilgili raporla birlikte gelen Fildişi Sahilli  yıldızın, tedavisini bir süre İstanbul'da devam ettirip, daha sonra kontrol için  tekrar Doha'ya gideceği bildirildi.

Drogba'nın sakatlığıyla ilgili olarak sarı-kırmızılı kulüpten daha  önce yapılan açıklamada, pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran bir ağrı  olduğu aktarılarak, "Fransa'da ve İngiltere'de oynadığı dönemde bu bölgeden fıtık  nedeniyle iki kere operasyon geçirmiş olan oyuncumuzun, ameliyatı gerçekleştiren  klinikte kontrolden geçmesi uygun görülmüştür" denilmişti.

Skorer