G.Saray'da Karabük deplasmanında 90+'da yaşananlara bakılınca herkese göre Roberto Mancini ile Didier Drogba arasındaki ipler koptu. Antalya deplasmanında oyundan alınınca kulübeye trip atan, Çaykur Rize deplasmanına götürülmemesi üzerine 3 gün tatile çıkan Fil Adam, Karabük'te ise kulübede isyan çıkartarak adeta gemileri yaktı. Mayıs ayında sözleşmesi bitecek ve 2 yıl daha G.Saray'da kalması için 6 Nisan'dan itibaren görüşmeler yapılacak olan Fildişi Sahilli golcünün bu tabloda kaderi ne olacak? Herkes karamsar olsa da Drogba'nın verimi düşmeyecek. Bu garantiyi veren de Drogba'nın menajeri Ceylan Çalışkan...

AVRUPALI DURUŞU BAŞKADIR

Akşam'a durum analizi yapan Çalışkan, "Maçı izlemedim, olayı tam bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Drogba son derece profesyonel bir oyuncu. Avrupalı ve duygusallık yapmaz. Roberto Mancini ile ilişkisinde bir sorun olmaz. Hoca hocadır Drogba da Drogba.. Bu nedenle alınganlık, trip, küsme, performansta düşme gibi durumları kimse aklına getirmesin. Avrupalı hocalar da futbolcular da sahada olanı sahada bırakır" yorumunda bulundu.

FATİH TERİM'E KAPRİS YAPMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Drogba, 2. hafta deplasmanda oynanan Bursaspor maçında Fatih Terim tarafından oyundan alınınca direkt takım otobüsüne gitmiş müzik dinlemişti. Yine Mancini tarafından Antalya deplasmanında kenara çekilince ne İtalyan hoca ne de Tugay Kerimoğlu ile tokalaşmış trip yapmıştı. Karabük'te ise Drogba'nın hem hocasına hem kaçan pozisyonlara isyanının fotoğrafı olduğu belirtildi.