Galatsaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynayacağı Real Madrid mücadelesinde gözler iki yıldız Cristiano Ronaldo ve Didier Drogba'da olacak. İki futbolcunun mücadelesi sonrası kimin daha ön plana çıkacağı merakla bekleniyor.

DROGBA 40. GOLÜNÜ REAL'E ATTI

Galatasaray’ın golcü oyuncusu Didier Drogba Şampiyonlar Ligi kariyerinde 40 gol attı. Kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi golünü Real Madrid karşısında atan Drogba son golünü de geçen sezon Real Madrid karşısında kaydetmişti. Drogba böylece toplamda 12.kez İspanyol takımına gol atmıştı.

GEÇEN SEZON EN ÇOK RONALDO ATTI!

Real Madrid’in Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde gol kralı olmuştu. Oynadığı 12 maçta 12 gol kaydeden Portekizli yıldız, takımının tüm maçlarında 90 dakika sahada kalmıştı. Cristiano Ronaldo Real Madrid kariyeri boyunca 203 resmi maçta 203 gol kaydetti.

PORTEKİZLİ TIRMANIŞTA

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba 40 golle Şampiyonlar Ligi tarihinin (grup aşaması ve sonrası) en golcü 9.oyuncusu konumunda bulunuyor. Drogba ayrıca kariyerine halen Avrupa’da (Şampiyonlar Ligi’nde) devam eden isimler arasında ise en golcü 3.oyuncu konumunda bulunuyor. Real Madrid takımında Cristiano Ronaldo ise 50 gol ile turnuva tarihinin en golcü ilk 5 oyuncusu arasında yer alıyor. Lionel Messi ise 59 golle 2.sırada yer alıyor.

İşte Devler Ligi gol krallığında son durum: