Didier Drogba'nın yerine alınacak forvet için taraftarın içini ferah tutması gerektiğini ifade eden Şükrü Ergün, "Başkanımız, ne yaparsa en iyisini yapmayı seven bir insan. Ama tabii Galatasaray'ın ve ülkemizin gerçekleri var. Mali kısıtlamalar söz konusu. Drogba'nın yerine iyi bir oyuncu gelecek. Buna çilek mi dersiniz erik mi bilemem" diye konuştu.

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın sözleşme uzatmasının ardından transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Şükrü Ergün, yerli oyuncularla temasta olduklarını ancak isim veremeyeceğini aktardı.

"HAJROVIC'IN ALACAĞI YOK"
Türkiye'deki en iyi teknik direktörün Roberto Mancini, golcünün ise Burak Yılmaz olduğunu ifade eden Şükrü Ergün, İzet Hajrovic'le ilgili çıkan "kaçtı" söylentilere de açıklık getirdi. Boşnak oyuncuyla problem olmadığını belirten Ergün, "Hajrovic'in "Bir yere gitmedim Galatasaray'dayım" beyanatı var. Ödemesinde ufak bir gecikme oldu ama şu anda kulüpten alacağı yok. Kendisi Galatasaray'ın futbolcusudur" dedi..

Yabancı kuralının 5+3 olarak belirlenmesini eleştiren Galatasaray basın sözcüsü, "Yabancı sınırlaması Türkiye'nin önünü tıkıyor. Herkes karşı çıkıyor ama federasyon diretiyor. Neden? Bunu da kendilerine sormak lazım" diye konuştu.