Prandelli'nin imzası ile birlikte durağan geçen transfer dönemi de hareketlenmeye başladı G.Saray için. İtalyan teknik adam, ilk incelemelerinin ardından ayrılan Drogba'nın yerine mutlaka bir golcü talep etti. Fildişili golcünün boşluğunu dolduracak bir isim ile yola devam edilmesini şart koşan Prandelli, makul bir isim olarak ise Pablo Daniel Osvaldo'yu önerdi...

Bonservisi Southampton'da olan ancak sezonu kiralık olarak Juventus'ta tamamlayan İtalyan golcünün Ada’ya geri dönmek istememesi ve aynı duyguları Southampton'ın da paylaşması bu transferin önünü açıyor.

PrandellI'nin Osvaldo'yu ikna edeceğini söylemesiyle sarı-kırmızılı yönetim de ortaya çıkacak rakamlar için beklemeye başlarken bu transferin Avusturya kampının başlamasının ardından şekillenmesi bekleniyor. İtalyan teknik adamın ikinci isteği ise savunmaya oldu. G.Saray'ın stoper bölgesindeki eksiği bir türlü kapatılamazken Prandelli daha oyuncu ismi vermeden yönetim daha önce görüşmelerde bulunduğu Rhodolfo'yu teklif etti.

ÖNCE İZLEYECEK

MancInI'nin de listesinde bulunan ve belli bir aşamaya kadar anlaşma sağlanan oyuncuyu öneren yönetim, Prandelli'nin süre istemesi ile beklemeye geçti. Bonservisi Sao Paulo'da olan Rhodolfo için Prandelli'den gelecek yanıta göre hamle yapılacak.