Galatasaray 'da, Fenerbahçe 'ye attığı golle Süper Kupa 'yı kazandıran isim olan Fildişi Sahilli efsane yıldız Didier Drogba 'ya, yönetimden 2 yıllık yeni sözleşme teklifi geldi.

Habertürk'ün haberine göre, Başkan Ünal Aysal tarafından bizzat hazırlanan öneride, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli yıldıza, 1+1 yıldan toplam iki sene daha Sarı-Kırmızılı formayı giymesi teklif edilecek. Cimbom, “İstersen 1 yıl daha oyna, yardımcı antrenör ol. İstersen de 1 sene oynayıp ardından bir sonraki sezon hem oyuncu hem yardımcı antrenör ol. Seçim senin. Futbolu bıraktıktan sonra da bizimle kal” teklifinde bulunacak.

FEDAKARLIĞA HAZIR

İngiliz devi Chelsea'de efsane olan yıldız oyuncu Didier Drogba'yı, Galatasaray'ın da efsaneleri arasına sokarak, gelecekte de teknik direktör yapmak isteyen başkan Ünal Aysal, bu proje için gerekli fedakarlığı yapmaya da hazır görünüyor. 1.5 yıllık süre için Drogba'ya 10 milyon Euro ödeyen Aysal yönetiminin, 2 yıllık bu yeni proje için de yine hemen hemen aynı rakamı gözden çıkardığı konuşulurken, yıldız oyuncunun takıma kazandırdıkları ile kendi finansmanını da sağlayacağı belirtiliyor.