Deplasmanda yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini Antalya'da ekleyen Sarı-Kırmızılılar. ara vermeden Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına başladı.

Medical Park Antalyaspor maçında oyundan alındığı için moral bozukluğu yaşayan Drogba ile görüşen İtalyan teknik adamın, yaşananları normal karşıladığı ve derbide Fildişili yıldızı yine sahaya süreceği belirtildi.

2013-2014 sezonunda şimdiye kadar deplasmanda oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin bu durumdan şikayetçi olduğu ve maç sonrası futbolcularıyla puan kayıplarının nedenlerini konuştuğu öğrenildi.

Antrenmanlarda rakiplere verilen gol pozisyonlarının en aza indirilmesi yönünde çalışmalar yaptıran teknik direktör Mancini'nin Beşiktaş derbisi öncesi özellikle defans oyuncularıyla görüşüp bu konuyla ilgili toplantılar yapması bekleniyor.

Galatasaray, ara vermeden Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ederken teknik direktör Mancini ilk kez bir hafta içini maç yapmadan sadece antrenmanlarla geçirecek. Mancini'nin, derbiye takımının iskeletini bozmadan çıkmayı planladığı, defansta ise küçük değişikliklere gidebileceği bildirildi.

Öte yandan Galatasaray'da ceza sınırında bulunan Selçuk ve Melo'nun Antalya'dan kart görmeden dönmesi sevinç yarattı. İki futbolcunun da Beşiktaş derbisinde takımındaki yerlerini alabileceği ifade edildi.


Lig TV