Özbek, UEFA tarafından Galatasaray'a herhangi bir transfer sınırlaması getirilmediğini açıkladı ve bütçeleri doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

Futbolculara verilen cezaların yönetim kurulunun kararı olduğunu vurgulayan Özbek, "Galatasaray taraftarı takımını izlemeye gelecektir. Hiçbir endişem yok. Galatasaray taraftarı takımını seyretmeden yapamaz. Cezalar yönetim kararıdır. Ceza kalkacaksa neden verildi? Artık bu soruya cevap vermek istemiyorum. Yönetim Kurulu kararıdır." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Özbek, "UEFA, Galatasaray'a herhangi bir transfer yasağı getirmemiştir. Transfer sınırlaması yoktur. Bütçemizi aşmadan başarıya götürecek oyuncuları transfer edeceğiz. Galatasaray UEFA kriterlerine dikkat ediyor. Galatasaray, bütçesini aşacak hiçbir transfere girmez. 2-3 oyuncu transfer yapmak istiyoruz. Göndermek istediğimiz oyuncular da var. Finansal dengeyi sağlıklı tutmak çok önemli" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın bu sezon tüm kupalara talip olduğunun altını çizen Özbek, "Şampiyonluk Galatasaray'ın vazgeçilmez hedeflerinden biridir. Bu sezon ne kadar kupa varsa almak istiyoruz. Kupa dediğinizde Galatasaray başka" ifadelerini kullandı.