GSİYAD'ın geleneksel olarak düzenlediği 'Galatasaray'da Yılın Sporcusu' ödül törenine katılan Dursun Özbek, törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, derbi maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"Türkiye için de çok önemli bir gün. Yarın ertelenmiş bir derbi maçını oynayacağız. Ben her şeyden önce çok iyi bir hava içerisinde geçmesini diliyorum. Örnek bir derbi olmasını diliyorum. Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Dolayısı ile maçın önemi belli. Onun için futbolcularıma güveniyorum. Üzerilerine düşeni yapacaklarını düşünüyorum. Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyeti inşallah taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Taraftarlarımızı da mutlaka maça bekliyoruz. Galatasaray'ı canı gönülden 90 dakika desteklemelerini bekliyorum. Bizim için çok önemli bir maç."

Derbi maçla ilgili alınan güvenlik önlemleri hakkındaki soruyu da yanıtlayan Özbek, "Ertelenen maçın neden ertelendiği belli. Güvenlik tedbirleri Türkiye çapında oluyor. Taraftarlarında buna dikkate alarak Galatasaray'ı desteklemesini bekliyorum" dedi.