GSGAZETE - Başkan adaylığını resmen açıklayan Dursun Özbek, başkanlığa seçildiği taktirde Hamza Hamzaoğlu ile uzun vadede devam etmek istediğini açıkladı.

"Başkan olursam, Galatasaray şampiyon olamazsa bile Hamza Hamzaoğlu devam ederim. Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın evladıdır. Hizmet aşkıyla buraya gelmiştir. Başkan olursam onunla devam edeceğiz. Koltuk sevdalısı olan, fotoğraf çektirme yarışına giren insanlarla çalışmam. Kimse görevden kaçmamalı."

Bu anlamda Özbek, şu anki Yarsuvat yönetiminde bulunan birçok kişiye beraber çalışma teklifinde bulunduğunu söyledi.

Diğer dikkate değer açıklamaları ise şöyle;

Mecidiyeköy'de (GS Store yanı) yapımına başlanan otel projesinin yaklaşık 16 ay sonra tamamlanması bekleniyor.

Ayrıca Dursun Özbek, "GS TV için projelerimiz var, daha iyi olması için neler yapabiliyoruz diye tartışıyoruz. Yakında Galatasaray Radyo'yu da kuruyoruz. Hepsini açıklayacağız" dedi. 

Hamza hoca ne derse o
 
Futbol takımında istikrardan yana olan Dursun Özbek, çalışmalarından son derece memnun olduğu Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmeyi düşünüyor. Transfer haritasını da Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda çizecek olan Özbek’in ilk takviyesi büyük ihtimalle Fernandao olacak. Brezilyalı golcünün yanı sıra savunmaya yapılacak takviyeler için de Hamza hoca ile görüş alış verişi yapılacak.