UEFA ile yapılacak görüşmeler için Cenevre’ye giden Galatasaray başkanı Dursun Özbek, havaalanında yaptığı açıklamalarda “Tek bilek tek yürek” bilekliklerinin satışında 1 milyonu geçtiklerini söyledi.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, UEFA ile Cenevre’de yapacakları görüşme öncesi havaalınında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan olaylı maç hakkında konuşan Özbek, “Derbide her iki takım aleyine de verilen kararlar oldu. Muharrem Usta, sevdiğim bir arkadaşım. Maçtan sonra aradım. Maçtan önce de görüşmüştük. Türk futbolunun böyle olaylara ihtiyacı yok. Keşke bu maç daha iyi bir şekilde sonuçlansaydı” ifadelerini kullandı.

Merkez Hakem Kurulu’nun konuyla ilgili toplanacağını hatırlatan Galatasaray Başkanı, “MHK, konuyu değerlendirip hakemle ilgili kararı verecektir. Salih Dursun’un yaptığı hareketi de Futbol Federasyonu değerlendirecektir” dedi.

“İnşallah lehimize bir sonuç çıkacaktır”

Cenevre’de UEFA ile yapacakları görüşme hakkında da konuşan Özbek, “Gerekçelerimizi ifade ettik. İnşallah lehimize iyi bir sonuç çıkacaktır” dedi.”

“Bileklik satışında 1 milyonu geçtik”

Bir basın mensubunun Galatasaray’ın satışa çıkardığı “Tek bilek tek Yürek” bileklikleri hakkında sorduğu “Bilekliklerin korsanının çıktığı iddia ediliyor satışlardan memnun musunuz?” sorusunu da yanıtlayan Dursun Özbek, “Her şeyin korsanı çıkıyor. Satışlarda 1 milyonu geçtik” dedi.

Galatasaray, başkanın açıklamalarına göre tanesi 10 TL’den satılan “Tek bilek tek yürek” bilekliklerinden elde ettiği geliri 10 milyon TL’nin üzerine çıkardı. Böylece sarı-kırmızılı kulüpten 2 milyon 250 bin euro kazanan Hamit Altıntop’un bir yıllık ücreti çıkmış oldu.