Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle yaptığı görüşmeyi ve derbinin hakemine ilişkin yorumlar yaptı.

HALİL UMUT MELER SÖZLERİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbide görev alacak olan Halil Umut Meler’in en gözde ve formda hakemlerden biri olduğunu söyledi, "Bizim de Fenerbahçe’nin de defalarca maçını yönetti. Meler’in adaletine güveniyorum. Güzel bir maç yöneteceğine olan inancım tam" dedi

"BİRAZ GERİLİM VAR"

"Biraz gerilim var ama güzel bir derbi olacağını düşünüyorum. Tabii iki güzide takım kapışacak. Şampiyonluğu çözmez bu derbi ama moral açısından büyük destek olur kazanan takıma."

"KAZANACAĞIMIZDAN EMİNİM"

"Kazanacağımızdan da eminim. Kazanmak için zaten Kadıköy’e gideceğiz. Takımın morali gayet yerinde. Lider olarak gidiyoruz inşallah lider olarak da döneceğiz."

"TAKIMA GÜVENİYORUM"

"Antrenmanı da izledim. Takımın form durumu son derece iyi. Icardi de iyiydi. Bu sefer önemli bir eksiğimiz olmadan çıkacağız. Moraller ve keyifler yerinde. Takımıma güveniyorum."

"GEREKENİ YAPARIZ"

"Özel prim konusunu genelde maç günü tespit ediyoruz. Kazanalım gerekeni yaparız."

Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri Aziz Yıldırım'dan iddialı Galatasaray sözleri

"HAKEMİN ADALETİNE GÜVENİYORUM"

"Son dönemdeki tartışmalar ne yazık ki hakemlik müessesini yıprattı. Halil Umut Meler en gözde ve formda hakemlerimizden bir tanesi. UEFA’nın çok önem verdiği bir hakem. Bizim de Fenerbahçe’nin de defalarca maçını yönetti. Halil Umut Meler’in adaletine güveniyorum. Son yönettiği maçları da izledim. Güzel bir maç yöneteceğine olan inancım tam."

TFF ÇIKARMASI İÇİN AÇIKLAMA

"TFF ziyaretimizde son gelişmeleri masaya yatırmak üzere bir görüş alışverişinde bulunduk. Yaşanan gelişmelerin Türk Futbolu için artık zararlı hale geldiği konusu ele alındı."

(Milliyet)