Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Kasım ayına odaklanmış durumda. Yaptığı 7 nokta transferle camiada güven tazeleyen Özbek, şimdi takımı önemli tarihe lider sokmak istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim kasım ayında yapılacak olan genel kurula kadar liderliğini korursa, başkan Özbek için Riva ve Florya projelerinin önü açılacak.

Böylece sportif başarıların da etkisiyle camiada eli güçlenecek olan Özbek, Emlak Bankası ile yaptığı proje anlaşmalarını bir bir hayata geçirecek. Her fırsatta bu iki projenin, kulübü düzlüğe çıkaracağından bahseden Özbek, genel kurulda Florya ve Riva arazilerinin kullanımını oynamaya sunacak. Camianın güveni ile birlikte yetkiyi aldığı gibi bir de projeleri hayata geçirip kulübe maddia kaynak yaratacak.

SPONSORDA BİR NUMARA

Amkspor’un haberine göre önemli sponsorluk anlaşmalarına imza atan yönetim, 5.6 milyon dolarlık gelir sağladı. Şimdi çoraplara reklam verecek bir firma aranıyor… Göreve geldiği ilk günden itibaren önemli sponsorluk anlaşmalarına imza atan G.Saray yönetimi, ek gelir yaratmayı başardı. Geçen sezon formanın sırtına reklam veren Garenta ile senelik 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkışılmıştı. Sezon başında göğüs reklamı için NEF, senelik 3 milyon dolar artı performans bonusu ödemeyi kabul etti.

FENERBAHÇE’Yİ SOLLADI

Son olarak Permolit boya ile forma kol sponsorluğu için anlaşmaya varan yönetim, buradan da kasasına 1.1 milyon dolar koyacak. Avrupa’da mücadele edemeyeceği bu sezonda senelik 5.6 milyon doları aşan bir anlaşmanın altına imzasını atan yönetim, şimdi de çoraplara reklam verecek bir firma arıyor. UEFA’da mücadele eden Fenerbahçe bile göğüs reklamı için 2.5 milyon dolar alacak.