Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Galatasaray'ın kulüp başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray özlediği bir galibiyet aldı. Bundan sonra inşallah galibiyet serimize devam ederiz."dedi.

Özbek, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Eksiklere rağmen Galatasaray gibi sahada mücadele ettiklerini ifade eden Özbek, şunları kaydetti:

"Uzun bir aradan sonra galip geldik. İki ayaklı bir maç. Güzel bir galibiyet aldık. Hakemin hataları da maça damga vurdu. Hakan Balta'nın atılması pek yerinde değildi. Televizyondan izleyince daha rahat göreceğim. Çaykur Rizespor'un attığı golü göremedim. Ofsayt mı değil mi diye. Onun dışında Galatasaray özlediği bir galibiyet aldı. Bundan sonra inşallah galibiyet serimize devam ederiz."

Özbek, bir gazetecinin takımın performansıyla ilgili sorusu üzerine, "İyi performans sergilediler ve iyi mücadele ettiler. Çok eksiğimiz vardı. Sakatlıklar eksikler peşimizi bırakmıyor ama her şeye rağmen Galatasaray gibi sahada mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ise hakem karalarıyla ilgili soruya, "Onları yorumcularımız değerlendirsin. Galatasaray'a başarılar diliyorum" yanıtını verdi