Galatasaray'ın galibiyete ihtiyacı olduğunu ifade eden Özbek, "Deplasmanda Rize'de galip geldik. Ligde de takımın performansı şu anda gayet iyi. Kendileriyle burada birlitkeydim, moralleri de gayet iyi. Galatasaray'ın mevcut durumunda galibiyetlere ne kadar ihtiyacımız olduğunun farkındalar. Onlara güveniyorum, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Avrupa'ya katılmama ihtimalini düşünmüyorum. Takımıma güveniyorum. Galatasaray'ın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorlar." dedi.

Teknik direktör açıklaması

Teknik direktör çalışmaları hakkında da konuşan Özbek, "Teknik direktör arayışında çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Birkaç gün daha beklemek gerekiyor. Açıklama yapmam Galatasaray'ın menfaatlerine zarar verir. Anlaşmadan sonra açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

"Önemli isimler katılacak"

Galatasaray'a katkı sağlayacak isimler ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Özbek, "Futbolda çok başarılı olamadık. Bu başarıyı getirmek üzere futbolun patronu Futbol A.Ş. Orada kendi içimizde de görüşmeler yapıyoruz. Bu manada, Galatasaray'a katkı verecek kişilerle görüşmeler devam ediyor. Onları da bünyemize alacağız. Detay vermiyorum ama bittiği zaman açıklayacağız." dedi.

"Önümüzdeki sezon çok farklı olacak"

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon çok farklı olacağını müjdeleyen Özbek, "Taraftarımız şundan emin olsun, Galatasaray seneye çok farklı olarak. Son derece iyi hazırlanıyoruz. Kısa zamanda görüşmeler bittikten sonra açıklama da yapacağız." şeklinde konuştu.

Basketbolda elde edilen başarı hakkında da konuşan Özbek, "Çok keyifli bir hafta geçiriyoruz. Basketboldaki zaferimiz, bütün camiayı etkiliyor. Futbolcularımızı da etkilemiş vaziyette. Bu rüzgarla ligde arzuladığımız yere gelip, UEFA ile ilgili sorunlarımızı çözeceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu için sözleri...

Hamza Hamzaoğlu'nun iyi bir Galatasaraylı olduğuna vurgu yapan Özbek, "Hamza çok iyi bir Galatasaraylı. Hem sporcu hem de antrenör olarak hizmet etti. Hem Galatasaray hem de rakibiz. Bunun üzerine taşımamak gerekir. İyi oynayan, elbet de Galatasaray kazansın." dedi.

Kendisi için yapılan protestolara da değinen Özbek, "Taraftar benim taraftarım, Galatasaray'ın taraftarı. Onların söylediklerini saygıyla karşılıyoruz. Bir Avrupa kupası aldıktan sonra bunu niye söylediler anlamış değilim. Ama onlar bizim başımızın tacı. Performansımızın yükselmesini bekliyorlar. Biz de bunu sağlamakla mükellefiz. Ama biraz sabırlı olsunlar, Galatasaray ile iftihar edecekler." şeklinde konuştu.